Andreea Macelaru
Cabinet Individual de Psihologie
Te ascult, Te inteleg, Te ajut!

Exista momente in viata ta cand simti ca ai obosit sa mai lupti…te uiti in gol si probabil vrei sa renunti la a mai cauta fericirea. Si totusi, ai de ales…Alege sa primesti solutii la problemele pe care le ai! Esti departe? Nu ai timpul suficient pentru a te deplasa la cabinet pentru terapie psihologica? Iti este greu sa iti deschizi sufletul in fata cuiva si nu vrei sa te vada? Acum ai Solutia: alege consilierea psihologica online!

CONSILIEREA PE EMAIL

Presupune transmiterea unui e-mail psihologului(pe adresa cabinetpsiholog_am@yahoo.com), iar acesta va raspunde la intrebarile sau solicitarile dumneavoastra in ce priveste problemele psihologice cu care va confruntati. Aceasta modalitate prezinta avantajul ca puteti sa va puneti ideile in ordine si sa le formulati mult mai bine atunci cand scrieti, puteti adauga cate ceva in text mai inainte de a trimite mesajul dar si a detalia atat de mult cat este necesar. Psihologul va va raspunde in cel mult 24 de ore de la primirea e-mailului dumneavoastra.

CONSILIEREA PE MESS

Presupune transmiterea unui e-mail pe adresa cabinetpsiholog_am@yahoo.com in care cereti acest serviciu si in care prezentati problema pe care o intampinati.
In urma acestui mail, veti primi detaliile inceperii unei sedinte pe mess.
Puteţi apela la aceset servicii dacă simţiţi că interacţiunea cu un psiholog vă va ajuta să vă clarificaţi anumite aspecte despre viaţa dumneavoastră, dacă doriţi să încercaţi experienţa analizei ghidate de un profesionist în sensul înţelegerii propriului mod de funcţionare şi în general, dacă aveţi întrebări la care consideraţi util răspunsul elaborat al unui psiholog.

Avantaje ale serviciului de consiliere psihologica online

Consilierea psihologica pe mail indeplineste doua categorii de roluri:

1. Depasirea dificultatilor:

2. Dezvoltarea si perfectionarea:


Termeni şi condiţii

Responsabilitatea veridicitatii datelor personale pe care le transmiteti va apartine in totalitate!


Progamare consiliere online

Cum se realizează?

Trimite un e-mail la adresa cabinetpsiholog_am@yahoo.com, care să conţină:

ATENTIE: sunt interzise mailurile cu continut limbaj licentios sau probleme sexuale! În termen de 24 de ore de la primirea e-mail-ului, vei primi un răpuns în legătură cu solicitarea făcută. Dacă serviciul de consiliere prin e-mail este potrivit problemei tale, vei primi informaţii în legătură cu procedura de lucru şi modalitatea de plată.


Tarife consiliere online pe mail:

 • 1 mail – 40 lei
 • 2 mailuri – 70 lei
 • 3 mailuri – 100 lei
 • 4 mailuri – 120 lei
 • 5 mailuri – 150 lei

Pachet SILVER : 1 mail/zi timp de 7 zile (7 mailuri) + 3 mailuri GRATUIT(se pot folosi in orice zi, dupa terminarea celor 7 zile, pana la sfarsitul lunii in curs(ziua de 30) sau pot fi folosite in urmatoarea luna, pana la sfarsitul acesteia(ziua de 30). Pret: 250 lei

Pachet GOLD : 2 mailuri/zi timp de 10 zile (20 mailuri) + 3 mailuri GRATUIT(se pot folosi in orice zi, dupa terminarea celor 7 zile, pana la sfarsitul lunii in curs(ziua de 30) sau pot fi folosite in urmatoarea luna, pana la sfarsitul acesteia(ziua de 30). Pret: 350 lei

Termenul de valabilitate al mailurilor prezentate mai sus (cu exceptia pachetelor) este de 7 zile (pt. 1, 2 mailuri) si 14 zile (pt. 3, 4, 5 mailuri).

Tarife consiliere online pe mess:

 • 1 sedinta pe mess – 60 lei
 • 2 sedinte pe mess – 100 lei
 • 3 sedinte pe mess – 120 lei
 • 4 sedinte pe mess – 150 lei
 • 5 sedinte pe mess – 180 lei

Pachet SILVER: 1 sedinta pe mess/zi timp de 7 zile (7 sedinte)+ 3 sedinte pe mess GRATUIT(se pot folosi in orice zi, dupa terminarea celor 7 zile, pana la sfarsitul lunii in curs(ziua de 30) sau pot fi folosite in urmatoarea luna, pana la sfarsitul acesteia(ziua de 30). Pret: 300 lei

Pachet GOLD: 1 sedinta pe mess/zi timp de 12 zile (12 sedinte)+ 3 sedinte pe mess GRATUIT(se pot folosi in orice zi, dupa terminarea celor 7 zile, pana la sfarsitul lunii in curs(ziua de 30) sau pot fi folosite in urmatoarea luna, pana la sfarsitul acesteia(ziua de 30). Pret: 400 lei

DURATA UNEI SEDINTE PE MESS ESTE DE 30 MINUTE. SEDINTA PE MESS SE DESFASOARA O DATA PE ZI( ex: 2 sedinte pe mess= 2 sedinte in 2 zile).


MODALITATEA DE PLATA

 1. Alegeti pachetul sau numarul de mailuri din sectiunea “Tarife/Pachete”
 2. Platiti la banca, prin ordin de plata (OP), precizand “Taxa consiliere online”
 3. Trimiteţi OP scanat prin email şi aşteptaţi confirmarea plaţii
 4. Odata cu confirmarea platii veti primi contractul de prestari servicii pe care il veti semna si trimite inapoi pe mail.
 5. Psihologul va incepe consilierea online, oferind raspunsuri si solutii la problemele dvs.
Plata se va face in contul: RO96RZBR0000060014999230 in Lei, Banca Raiffeisen, Agentia Buftea, pe numele Andreea Macelaru